Tweede kans voor eerste kandidate bij de Philharmonie/Stadsschouwburg Haarlem!

Vnadaag, twee jaar geleden is de eerste kandidaat gematcht met de eerste Kansacademie werkgeverpartner de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Lees meer

Slim, efficiënt & schaalbaar werven en organiseren in een krappe arbeidsmarkt!

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag moeilijker om de juiste kandidaten binnen te halen. Traditionele wervingsmethoden bieden minder en minder grip op de instroom, werken vertragend en… Lees meer

Nieuwe partner: Spoor Discovery & Development

Vandaag is Spoor Discovery & Development toegetreden tot het Kansacademie netwerk om bij te dragen aan de missie: 'Samen een betere arbeidsmarkt creëren met kansen voor iedereen’ .

Lees meer

Een aantrekkelijke en duurzame werkgever worden? De overheid financiert tot 80% van de kosten!

Veel MKB-ondernemers hebben te maken met de gevolgen van arbeidskrapte; Dit leidt vaak tot verlaagde instroom van nieuwe en/of onverwachte uitstroom van medewerkers.

Lees meer

Mama Gaia genomineerd voor de Vegan Awards 2022

 

Kansacademie werkgeverpartner Mama Gaia is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie 'Beste Vegan Restaurant 2022!

Lees meer

Handelsmissies met partners naar de Overzeese gebieden.

NOW BV Curaçao organiseert in samenwerking met Kansacademie, Stichting Relocation in Suriname, OTA consultancy in de Dominicaanse Republiek en met ondersteuning vanuit de Rijksdienst Voor… Lees meer

Nieuwe Integratiepartner: Dari Gunung

Dari Gunung Bedrijfsmassage is de nieuwste partner binnen het Kansacademie netwerk.

Lees meer

Uitnodiging voor de Handelsmissie naar de Caribbean.

Als Internationale expansie een optie is voor verdere groei van uw onderneming, sluit dan aan op de handelsmissie naar de Caribbean.

Lees meer

Samenwerkende horeca werkgevers: 'HorecaZoektJou!'

Mooi voorbeeld van samenwerkende horeca werkgevers in Noord Holland: Gezamenlijk werven, matchen en selecteren.

Lees meer

STAP in de horeca

Werk je in de horecasector en wil je je verder doorontwikkelen? Zoek je hulp bij het maken van een loopbaanplan in de horeca- of hospitality sector of overweeg je een overstap naar de horeca?

Lees meer