STAP in de horeca

Werk je in de horecasector en wil je je verder doorontwikkelen? Zoek je hulp bij het maken van een loopbaanplan in de horeca- of hospitality sector of overweeg je een overstap naar de horeca? Lees meer

Nieuwe integratiepartner Caribisch gebied: Riedel Consultancy

Afgelopen week is een nieuwe integratiepartner aan het Kansacademie netwerk toegevoegd: Riedel Consultancy.

Lees meer

In contact met de natuur en elkaar!

Mama Gaia en Kansacademie geloven erin samen een positieve verandering te kunnen maken. Daarom is het onze missie om te inspireren om beweging op gang te brengen.

Lees meer

Surant en Kansacademie werken aan duurzaam werk na detentie

Stichting Surant en Kansacademie gaan actief samenwerken om samen met aangesloten partners als het Ministerie van Veiligheid en Justitie (ex)gedetineerden te ondersteunen en een kans te bieden op… Lees meer

Werkgevers verhogen salarissen gemiddeld 3%

Nederlandse bedrijven hebben in de tweede helft van vorig jaar hun verwachte budgetten voor loonsverhogingen in 2022 verhoogd, inflatie en personeelstekorten zorgen voor toenemende loondruk.

Lees meer

Duurzame terugkeer uit detentie

Jaarlijks keren circa 30.000 volwassen gedetineerden vanuit Nederlandse detentie terug in de Nederlandse samenleving, arriveren ruim 750 Nederlandse gedetineerden in Nederland vanuit een… Lees meer

€ 1.000,- voor opleiding voor iedere Nederlander : STAP

Vanaf 1 maart aanstaande kan iedereen, of je nu werkt of niet, een aanvraag indienen voor maximaal € 1.000 voor het volgen van een erkende training, cursus of opleiding.

Lees meer

Bijna 3 Mio € Subsidie: 'Tel mee met Taal'

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.

Lees meer

Hapro Tech proeflesdagen lastechniek

Kennisontwikkelingspartner Hapro Tech organiseert in samenwerking met regionale sociale partners  proeflesdagen lastechniek op 10 en 17 December aanstaande..

Lees meer