1 mei 2023: Begeleiding SLIM subsidie voor samenwerkende MKB ondernemingen.

Slimme ondernemers die hun mensen in staat stellen om te blijven leren, weten de beste mensen aan zich te binden, halen het beste uit hun personeel en maken daarmee hun bedrijf succesvoller.

Lees meer

Van schoonmaakmedewerker tot duurzaamheidsspecialist.

Het werk in de schoonmaakbranche wordt door innovatie steeds aantrekkelijker. Toch zien veel mensen het eerder als een tussenstap dan als een blijvende loopbaankeuze.

Lees meer

Kansacademie zoekt vrijwillige participatiebegeleiders/coaches

Kansacademie is de sociale samenwerkingsorganisatie die mensen begeleidt bij het snel en efficiënt organiseren van werk en werkgevers ondersteunt bij de instroom en doorstroom van mensen.

Lees meer

Kabinet slaat itijdvak voor aanvraag STAP-budget over

Het kabinet heeft besloten om het aanvraagtijdvak voor STAP-budget van januari 2023 over te slaan.

Lees meer

Tweede kans voor eerste kandidate bij de Philharmonie/Stadsschouwburg Haarlem!

Vnadaag, twee jaar geleden is de eerste kandidaat gematcht met de eerste Kansacademie werkgeverpartner de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Lees meer

Slim, efficiënt & schaalbaar werven en organiseren in een krappe arbeidsmarkt!

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag moeilijker om de juiste kandidaten binnen te halen. Traditionele wervingsmethoden bieden minder en minder grip op de instroom, werken vertragend en… Lees meer

Nieuwe partner: Spoor Discovery & Development

Vandaag is Spoor Discovery & Development toegetreden tot het Kansacademie netwerk om bij te dragen aan de missie: 'Samen een betere arbeidsmarkt creëren met kansen voor iedereen’ .

Lees meer

Een aantrekkelijke en duurzame werkgever worden? De overheid financiert tot 80% van de kosten!

Veel MKB-ondernemers hebben te maken met de gevolgen van arbeidskrapte; Dit leidt vaak tot verlaagde instroom van nieuwe en/of onverwachte uitstroom van medewerkers.

Lees meer

Mama Gaia genomineerd voor de Vegan Awards 2022

 

Kansacademie werkgeverpartner Mama Gaia is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie 'Beste Vegan Restaurant 2022!

Lees meer

Handelsmissies met partners naar de Overzeese gebieden.

NOW BV Curaçao organiseert in samenwerking met Kansacademie, Stichting Relocation in Suriname, OTA consultancy in de Dominicaanse Republiek en met ondersteuning vanuit de Rijksdienst Voor… Lees meer