MISSIE

Duurzame werkzekerheid en loopbaanontwikkeling 

Kansacademie is een samenwerkingsplatform waarin aanbieders van arbeid, van kennisontwikkeling en van HR-begeleiding integraal samenwerken, hun kennis bundelen en beschikbaar maken en organisaties en mensen daarmee duurzaam begeleiden op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt. 

  • Voor ondernemers biedt Kansacademie expertise, effectiviteit en capaciteit zonder de lasten en kosten van personeelsorganisatie waardoor meer kan worden gefocust op groei en rendement;
  • Voor kandidaten biedt Kansacademie de mogelijkheid om volledige individuele en integrale begeleiding te genieten, gedurende hun gehele loopbaan. 
  • Voor arbeidsspecialisten en kennisaanbieders biedt integrale samenwerking de mogelijkheid hun eigen onderscheidende waarde te koesteren en toch volwaardig aan grootschalige programma te deelnemen teneinde aan werkelijke verandering bij te dragen; 

Onze missie is het organiseren van dynamische werkzekerheid en loopbaanontwikkeling van individueel talent via ondersteuning door integrale samenwerking van specialisten en de inzet van platformtechnologie. 

 

 

Platform learning

 

 

 

Wil je ook bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie