MISSIE

Duurzame werkzekerheid en loopbaanontwikkeling 

De manier waarop we in Nederland met  arbeidsparticipatie omgaan, vraagt om volledige herziening en herstructurering om iedereen werkelijk gelijke kansen te kunnen bieden. Efficiënte en transparante samenwerking tussen organisaties en mensen in combinatie met de inzet van technologie is het enige antwoord.

Kansacademie is het Social Enterprise platform dat samenwerking, kennisuitwisseling en innovatie van arbeid organiseert.

Een samenwerkingsplatform waarin aanbieders van werk, van P&O-begeleiding en van kennisontwikkeling integraal samenwerken. De partners bundelen hun krachten  bij het organiseren van duurzame en kansrijke arbeidsparticipatie voor iedere werkgever en iedere Nederlander, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof in de visie van het overheidsprogramma 'Leven Lang Ontwikkelen'. 

De samenwerkende partners zetten in op  talent- en skills georiënteerde-georiënteerde kwalificatie-, leer-, matching- en begeleidingsprogramma’s bij de begeleiding van vraag, aanbod en doorontwikkeling van werk . Daarmee zorgen we samen voor snellere, efficiëntere en duurzamere arbeidsintegratie en creëren we gelijke kansen voor iedere ondernemer en iedere werknemer, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof.

Het voordeel ten opzichte van diploma-georiënteerde matching  is dat mensen beter op hun plek zitten en de arbeidsintegratie voor zowel werkgevers als werknemers veel efficiënter en duurzamer worden begeleid. 

Onze missie is het organiseren van dynamische werkzekerheid en loopbaanontwikkeling van individueel talent via ondersteuning door integrale samenwerking van specialisten en de inzet van talentgeoriënteerde platformtechnologie. 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie