Kansacademie voor integratiepartners

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als integratiepartner?

Deelname aan het samenwerkingsprogramma Kansacademie biedt u als loopbaan- of integratie-specialist sneller, efficiënter en tegen lagere kosten toegang tot het netwerk van betrokken organisaties, met gedetailleerd en up-to-date online aanbod van vacatures en op-, om- of bijscholingsprogramma’s voor uw kandidaten.

Door de actieve samenwerking tussen werkgevers, uitvoeringsinstanties, en opleiders komt u sneller in contact net passende posities voor uw kandidaten. Binnen het samenwerkingsplatform Kansacademie heeft u met behulp van de nieuwste technologieën en een optimale procesbegeleiding alle mogelijke ondersteuning om tot snel resultaat te komen voor uw kandidaten. Daarnaast  bent u verzekerd van toegang tot gefaciliteerde om- en bijscholing met inzet van alle beschikbare wettelijke regelingen en middelen.

U heeft als integratiepartner volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige selectie-, match- en kwalificatieproces. Ook bent u verzekerd van  advies en begeleiding op uw vraagstukken rondom (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies.

Heeft u interesse om deel uit te maken van het platform voor (samen)werkend Nederland?  Neem dan contact met ons op via 085 273 61 94, of laat uw gegevens achter. We gaan graag met u in gesprek!