Kansacademie voor opleiders

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als opleider?

Deelname aan het samenwerkingsprogramma Kansacademie biedt u als aanbieder van kennis en kwalificaties sneller en efficiënter  toegang tot regionale (en landelijk) opererende werkgevers, uitvoeringsorganisaties en kandidaten.

Als opleidingspartner wordt u in staat gesteld uw op-, om- of bijscholingsprogramma’s in een combinatie van off- & online programma's (blended) aan te bieden. Hierdoor kunt u sneller inspelen op specifieke en veranderende marktvragen van regionale en landelijke werkgevers in het Kansacademie-netwerk.

Binnen het samenwerkingsplatform Kansacademie heeft u met behulp van de nieuwste technologieën en een optimale procesbegeleiding real time inzicht in marktvraag, kandidatenaanbod en voortgang op de diverse gevolgde programma's.

U heeft als opleidingspartner daardoor volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige kwalificatieproces. Daarnaast beschikt u als partner direct over advies en begeleiding op uw vraagstukken rondom (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies .

Heeft u interesse om deel uit te maken van het platform voor (samen)werkend Nederland?  Neem dan contact met ons op via 085 273 61 94, of laat uw gegevens achter. We gaan graag met u in gesprek!