Kansacademie partner Mama Gaia Vegan Awards nominatie

 

Kansacademie werkgeverpartner Mama Gaia is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie 'Beste Vegan Restaurant 2022!

De missie van plant-based restaurant Mama Gaia is de wereld te laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Dit is niet alleen beter voor jezelf maar ook voor Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent).

Bij Mama Gaia wordt met zoveel mogelijk duurzame lokale en verse producten en gegaan voor zero waste.

Kansacademie partner Mama Gaia

Wil je helpen de Vegan Award voor het beste vegan restaurant van 2022 binnen te slepen? We kunnen de winst hard gebruiken bij onze ambitieuze plannen om plantaardige hospitality op de kaart te zetten en andere partners, kandidaten, medewerkers en klanten te inspireren!

Breng graag vóór 29 juli hier je stem uit op Mama Gaia. Op 3 september 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op de VeggieWorld-beurs in Houten.

Alvast veel dank, namens alle Kansacademie-partners en het hele team van Mama Gaia! op weg van Groei naar Verandering! 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie