Jibser & Kansacademie werken samen

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag moeilijker om de juiste kandidaten binnen te halen. Traditionele wervingsmethoden bieden minder en minder grip op de instroom, werken vertragend en hebben een negatieve impact op de continuïteit van je organisatie. De werkdruk neemt toe en de kwaliteit gaat achteruit.

Door de samenwerking van Kansacademie en Jibser kan het vanaf nu anders!

Door deze samenwerking worden werkgevers in staat gesteld om de effectiviteit van het volledige recruitmentproces van werving, matching, selectie en begeleiding aanmerkelijk te verbeteren. Door inzet van data-gedreven wervingscampagnes en selectieprogramma's zijn werkgevers nu in staat op grote schaal vacatures in te vullen en te begeleiden naar een duurzame arbeidsontwikkeling binnen de onderneming.

Anne Troelstra van Jibser: 'De samenwerking met de Kansacademie-partners en de integratie van onze platformen stelt ons als een van de eerste internationale partijen in staat het gehele domein in een optimale balans tussen technologie en menselijke inzet te organiseren. Van actieve werving, onboarding tot en met begeleiding en zelfs de subsidiëring daarvan.'

Mick Slaap van Kansacademie:' De samenwerking met Jibser biedt ons naast de samenwerking met bestaande partners die druk zijn met het werven en aanbrengen van kandidaten, ook de mogelijkheid om specifieke branded recruitmentcampagnes voor werkgevers op te zetten.  De recruitment en begeleiding wordt vanuit het geautomatiseerde talentmatchingsproces, door gespecialiseerde partners verzorgd'. 

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie