Voor wie?

 

Kansacademie biedt mogelijkheid voor effectieve samenwerking  in de complete keten van arbeidsintegratie 

 

Een schijnbaar eenvoudige basisbehoefte van zowel werkgevers als werknemers is uitgegroeid tot een specifieke sector op zich. In de arbeidsintegratie-keten zijn op dit moment veel diverse partijen betrokken, zowel uit de (semi-) publieke als private markt De keten bestaat uit zeer veel, veelal menselijke, schakels en administratieve procedures.  Ook zijn de diverse wettelijke regelingen vanuit het centrale stelsel zeer divers en vaak complex. Daarnaast sluit het generieke opleidingsstelsel onvoldoende aan bij de specifieke behoeften van werkgevers en zijn de specifieke kwalificatiemogelijkheden weliswaar legio, echter kostbaar voor werkgevers.  Het resultaat is een stagnatie in de doorstroom van kandidaten en een aanwas van nieuwe spelers in de markt waardoor diffusiteit alleen maar toeneemt. 

Kansacademie stelt werkgevers, werkzoekenden, kennisinstellingen en begeleidingsinstanties in de (semi-) publieke sectoren staat om eenvoudiger relevante informatie met elkaar uit te wisselen en adequater tot concrete samenwerking te komen in de zoektocht van werkgevers naar geschikte kandidaten en van kandidaten naar passend werk.  

Kansacademie biedt een samenwerkingsplatform voor werkgevers, kandidaten, kennisaanbieders en begeleidingsinstanties om  de organisatie rondom kwalificatie en begeleiding naar werk voor en namens werkgevers en branche organisaties met alle betrokken instanties afwikkelt, waar mogelijk met inachtneming van alle relevante wettelijke regelingen. 

 

Wil je ook bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie