Kansacademie partner Spoor Discovery & Development

Vandaag is Spoor Discovery & Development toegetreden tot het Kansacademie netwerk om bij te dragen aan de missie: 'Samen een betere arbeidsmarkt creëren met kansen voor iedereen’ .

Peter Spoor: 'Spoor Discovery & Development sluit zich aan bij het groeiende netwerk van samenwerkende aanbieders van werk, HR-begeleiding, kandidaten en kennisontwikkeling omdat zij niet voor individuele inspanning gaan maar voor gezamenlijk resultaat.  Volgens mijn overtuiging is dit de enige manier om tot efficiënte en duurzamer arbeidsintegratie voor zowel werkgevers als werknemers te komen'.

Kijk hier voor het profiel van Peter Spoor

Mick Slaap:  'Peter heeft de gave om vanuit werkgevers- en kandidaatperspectief te redeneren en deze behoeften te vertalen naar concrete aanpak.   Daarmee is zijn kennis en visie van groot belang voor de opdracht die voor ons ligt'.  

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie