Kansacademie voor werkgevers

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als werkgever?

Lid worden van het samenwerkingsprogramma Kansacademie betekent voor u als werkgever dat u toegang heeft tot passende kandidaten en relevante kwalificatie-, scholing- en on-boarding programma's.  

Door directe connectie met aanbieders van kandidaten komt u sneller, efficiënter en tegen lagere kosten in contact met de juiste kandidaat voor uw vacature(s). Deelname biedt u efficiënte toegang tot het netwerk van betrokken organisaties, met gedetailleerd en up-to-date online overzichten met aanbod van (potentiële) werknemers en (ruim 1.200!) op-, om- of bijscholingsprogramma’s van de aangesloten opleidingspartners. Daarnaast bent u verzekerd van de inzet van alle beschikbare wettelijke regelingen en middelen en  heeft u als potentiële werkgever volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige selectie-, match- en kwalificatieproces.

De verschillende gespecialiseerde partners bieden u de mogelijkheden kennis en vaardigheden voor zowel uw nieuwe als bestaande personeelsleden te verbeteren zowel voorafgaand als tijdens de werkperiode. 

Heeft u interesse om deel uit te maken van het platform voor (samen)werkend Nederland?  Neem dan contact met ons op via 085 273 61 94, of laat uw gegevens achter. We gaan graag met u in gesprek!