“De magie van het theater”

'Ruim honderd jaar geleden in 1918 opende de Stadsschouwburg met een stuk van Fredrik van Eden, dat hij speciaal voor de nieuwe Stadsschouwburg had geschreven: De Heks van Haarlem. De Philharmonie, vanaf eind negentiende eeuw tot 2001 bekend als het Concertgebouw, en de Stadsschouwburg staan bol van Haarlemse geschiedenis' aldus een stralende Annemiek Spruijt, nu alweer twee jaar aan de slag als personeelsfunctionaris bij de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Enthousiast vertelt ze over haar dagelijkse werk en de cultuur van de organisatie. De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia van de stad Haarlem. 'Wij presenteren een hoogwaardig aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit Haarlem en omstreken. Onze theaters bieden een gastvrij podium aan creatieve initiatieven van binnen en buiten de stad. Wij zijn daarmee belangrijke ontmoetingsplekken in de stad, waar het publiek warm wordt ontvangen en het zich door ons laat inspireren, uitdagen en vermaken. Daarnaast verwelkomen wij zakelijke evenementen op topniveau en dragen daarmee niet alleen bij aan de eigen gezonde exploitatie, maar ook aan de economische bedrijvigheid en levendigheid van Haarlem'.

  • Annemiek Spruijt
    Annemiek Spruijt, Werkgeverspartner, Personeelsfunctionaris

    Direct na de entree van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem als nieuwe werkgeverspartner was het al zover:  De eerste match van beschikbare kandidaten op een van de vacatures  werd binnen drie dagen op basis van profieldata door het platform gerealiseerd. Vier dagen later is de kandidaat al in haar nieuwe functie begonnen. Zo kan het dus ook!

    Lees meer...