Werkgevers

Kansacademie voor werkgevers 

Lid worden van de samenwerkingsorganisatie Kansacademie betekent voor u als werkgever dat u sneller,  efficiënter en tegen lagere kosten de juiste kandidaat voor uw vacature vindt en kunt laten kwalificeren Door de actieve samenwerking, met uitvoeringsinstanties ,  integratiebureaus en opleidingsinstanties  bent u ook verzekerd van  zo nodig een gefaciliteerde om- en bijscholing met inzet van alle beschikbare wettelijke regelingen en  middelen .

Deelname biedt u efficiënte toegang tot het netwerk van betrokken organisaties, met gedetailleerd en up-to-date online overzichten met aanbod van (potentiele) werknemers en op-, om- of bijscholingsprogramma’s.

U heeft als potentiele werkgever volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige  selectie-, match- en kwalificatieproces. 

U beschikt als partner direct over advies en  begeleiding op uw HR-vraagstukken, (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies De partners bieden u de mogelijkheden kennis en vaardigheden voor zowel  uw nieuwe als bestaande personeelsleden te verbeteren zowel voorafgaand als tijdens de werkperiode. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Testimonials 

 

Logo Company Connect Kansacademie

Angelino Siahaija, directeur bij  Company Connect 

Angelino Siahaija Kansacademie

'Ik ben als lid van de directie verantwoordelijk voor de het HRM beleid binnen Company Connect.  ‘Onze ambitie ligt op de duurzamen ontwikkeling van onze medewerkers in het verlengde van de opbouw van duurzame relaties met onze opdrachtgevers en leveranciers. De snelle innovatie ontwikkelingen in  ICT en Telecommunicatie dwingen ons tot constante vernieuwing.   

Voor ons is het initiatief ‘Kansacademie’ van  belang om als werkgever méér grip te krijgen op het proces dat nu vooral bij (semi-)publieke overheden ligt en niet voldoende aansluit bij de behoeften die wij als werkgever hebben.  Wij hebben onvoldoende omvang om een eigen bedrijfsschool te exploiteren maar hebben hier wel behoefte aan.  De Kansacademie biedt ons de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en hoe wij kandidaten kunnen betrekken, kwalificeren en inzetten waarbij wij het grote voordeel zien dat in alle delen van de keten is voorzien en wij toch de vrije hand hebben om zaken te organiseren zodat deze specifiek passen bij onze eigen unieke propositie.   Medewerkers die een kans krijgen, zijn in onze ervaring loyaal en hebben vaak een grote motivatie. Ook begeleiding die we vanuit de Kansacademie kunnen betrekken voor het fiscale- subsidiaire en wettelijke deel, ervaren wij als positief onderdeel van de samenwerking.'

 

  Wil je ook bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

   

  Kandidaat

   

  Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

  Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie