SKUO Call Center Services

 

SK. Universal Outsourcing (SKUO) is een outsourcings-specialist gevestigd in Nederland en Suriname, die voor ondernemers over de hele wereld administratieve diensten uitvoert in een plaats- en tijdsonafhankelijk model.

SKUO is ontstaan nadat de oprichters met het doel kwamen om de mensen in de Surinaamse samenleving te kunnen ondersteunen in het vinden van een baan waarbij ze zichzelf kunnen ontwikkelen, tegelijkertijd een goed salaris kunnen ontvangen en gebruikmaken van de onbegrensde mogelijkheden die de hedendaagse technologie ons biedt.  De missie van SKUO is om actief en meetbaar bij te dragen aan het opbouwen van kennis en welzijn van de lokale bevolking door het organiseren van duurzame en arbeidsparticipatie voor ieder lid van de bevolking, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof. en in het bijzonder voor de nieuwe generatie: de jongeren.

Via de samenwerking met Kansacademie en de aangesloten partners worden cursussen, opleidingen en trainingen aangeboden aan onze werknemers, waarmee zij meer toekomstperspectief kunnen creëren in hun verdere carrière. Door de inzet van het 'Life Long Development Platform' worden zowel opdrachtgevers als  medewerkers in staat gesteld om via de SKUO-Academy samen met de bij Kansacademie aanbieders van trainingen, optimaal en laagdrempelig gebruik te maken van het Internationale leeraanbod van de samenwerkende partijen.  

Wilt u meer informatie over de dienstverlening en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.