Mijn naam is Sharon Schalkwijk en ik ben een van de integratiepartners van de Kansacademie Suriname.

Kansacademie en haar partners organiseren en faciliteren efficiënte samenwerking tussen mensen en organisaties met een blijvende begeleiding naar werk. Wij willen bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij in Suriname.

Samen met de aangesloten internationale werkgevers, Nederlandse en Europese opleidingsorganisaties en overheidsorganisaties, richten wij ons op een inclusieve samenleving in Suriname. Een samenleving waar iedereen meetelt, ongeacht hun genoten opleiding, hun kleur, hun ras, hun geslacht, hun geloof of hun beperking.

Ik ben een enthousiaste HR-professional met een passie voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende baan. Ik geloof dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren door integraal samen te werken om Surinaamse mensen en Internationale bedrijven te begeleiden op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt.

Ieder mens is uniek en heeft daarom een  persoonlijke aanpak nodig. Met ondersteuning van de Europese specialisten en organisaties ondersteunen we werkzoekenden in het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden en begeleiden hen naar (ander) werk.