Ondernemershuis Paramaribo is het ondernemersplatform voor Suriname. Wij verbinden en versterken ondernemers en bedrijven uit de regio Suriname en Nederland met elkaar met als doel internationalisering kansen te benutten en stimuleren van bedrijfsgroei.

Naast contacten met lokale overheden en connecties met het lokale bedrijfsleven weten wat er speelt in de Surinaamse en Antilliaanse regio, spreken de taal en kunnen u informeren over de lokale cultuur.

Het Ondernemershuis en Kansacademie ondersteunen ondernemers en bedrijven zowel nationaal als internationaal.  We bieden hen een platform en een werkplek midden in het hart van Paramaribo in een prachtig historisch pand.

Onze kernwaarden bestaan uit de drie onderdelen: Kennisontwikkeling, begeleiding,  Coworking & Business Development.   Met ons platformen orangisten we internationale samenwerkingsprogramma's en coworking  in een inspirerende en flexibele werkomgeving samen met andere ondernemers uit verschillende branches. Tevens bieden wij  "Creative Space" aan creatieve ondernemers zoals ontwerpers, fotografen, video, webdesigners, social media experts, marketeers, conceptontwikkelaars, content schrijvers, bloggers.

Mila Bahadoersing, een van de founders:  "Door samenwerking met Kansacademie kunnen wij voor partners in het netwerk inzicht bieden in diverse ondernemersvragen en denken wij proactief mee met MKB of bij concept ontwikkeling, herstructurering, opleiding en begeleiding. Wij adviseren en ondersteunen ondernemers die willen groeien of bij transitie in hun bedrijf,  Tevens  bevorderen wij innovatief ondernemerschap, duurzaam ondernemen, zelf produceren en het verbeteren van het ondernemersklimaat in Suriname. oa door het opzetten van pilot's projecten duurzaam opschaalbare bedrijfsprocessen.