Mijn naam is Marc Haverkort, woonachtig in Zwolle. Ik ben gecertificeerd jobcoach en heb samen met mijn partner een eigen reïntegratiebureau, Buro naar Werk. Wij hebben een netwerk aan opdrachtgevers die actief zijn in de bouw. Zij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers.

Buro naar Werk zoekt de kandidaten bij gemeenten, UWV, Werkgeversservicepunten en Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Deze opdrachtgevers willen investeren in de doelgroep waarmee wij werken, om zo nieuwe medewerkers aan zich te binden. Het doel is een dienstverband tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Wij verzorgen een opleidingstraject, gevolgd door een korte stage en uiteindelijk een dienstverband bij één van onze opdrachtgevers.

De samenwerking met Kansacademie is tot stand gekomen doordat wij beide met een aantal dezelfde partners al samenwerken. Op het platform komt onze vraag samen met het aanbod aan kandidaten. Op het platform kunnen wij op een duidelijke manier de vacatures van onze opdrachtgevers kwijt, waardoor er goede matches ontstaan.

Dankzij deze matches kunnen wij bij onze opdrachtgevers het platform onder de aandacht brengen, wat resulteert in een nog breder bereik van Kansacademie.

In de gesprekken met onze opdrachtgevers brengen wij ook de SLIM-subsidie onder de aandacht. Dankzij de partners van Kansacademie lukt het en goede invulling te geven aan het gehele traject welke behoort bij deze subsidie. Hierdoor is de samenwerking met Kansacademie een meerwaarde voor Buro naar Werk.