Mama Gaia, Oftewel 'Moeder Aarde' is een plant-based restaurant met een missie. We geloven we erin samen een positieve verandering te kunnen maken en we willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Daarom is het onze missie om te inspireren om een beweging op gang te brengen.

Een beweging begint heel klein, maar wordt steeds groter als ideeën worden gedeeld met elkaar. Zo zorgen we voor een ripple die steeds groter wordt. Samen zorgen we voor een golfbeweging van impact. We brengen mensen in contact met elkaar, de natuur en zichzelf. We geloven in bewustzijn, innovatie en nieuwe ideeën. Samen zetten we stappen vooruit. Stappen naar een wereld waar openheid, samenwerking en bewustzijn de standaard is.

Mama Gaia Kansacademie Loopbaanontwikkeling

Met de samenwerking met Kansacademie willen wij als duurzame werkgever het strategisch inzicht in onze positionering, de innovatie -en dus het bestaansrecht en de groei- van onze onderneming- ontwikkelen om vervolgens op basis van deze aangepaste aanpak direct het HR-beleid aan te pakken en daardoor beter op de veranderende arbeidsvraag in te spelen.