Slim, efficiënt & schaalbaar werven en organiseren in een krappe arbeidsmarkt!

 

Recruitment Jibser & Kansacademie

 

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag moeilijker om de juiste kandidaten binnen te halen. Traditionele wervingsmethoden bieden geen grip meer op de instroom, werken vertragend en hebben een negatieve impact op de continuïteit van je organisatie. De werkdruk neemt toe en de kwaliteit gaat achteruit.

 

Door de samenwerking van Kansacademie en Jibser kan het vanaf nu anders!

 

Door de integratie van de platformen  van Jibser en Kansacademie worden werkgevers in staat gesteld om de effectiviteit van het volledige recruitmentproces van werving, matching, selectie en begeleiding aanmerkelijk te verbeteren.  De inzet van data-gedreven wervingscampagnes en selectieprogramma's stellen werkgevers nu in staat op grote schaal vacatures in te vullen en te begeleiden naar een duurzame arbeidsontwikkeling binnen de onderneming.

 

Werving, matching en begeleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Troelstra van Jibser: 'De samenwerking met de Kansacademie-partners en integratie met onze platformen stelt ons als een van de eerste internationale partijen in staat het gehele domein in een optimale balans tussen technologie en menselijke inzet te organiseren. Van actieve werving, onboarding tot en met begeleiding en zelfs de subsidiëring daarvan.'