De snele ontwikkeling van technologie en toepassingen en de open source structuur van het internet, stet berdijven in staat tot snelle re samenwerking en productinnovaties. Evate is geïnteresseerd in de impact van de technologie-revolutie op de sociaal-maatschappelijke economie, de mens, en de daardoor veranderende rol van de overheid en het bedrijfsleven.  

Wij zien de noodzaak van samenwerking tussen Publieke en private organisaties, burgers en fondsen. Samenwerking en kennisdeling komt immers ten gunste van de gehele maatschappij, waardoor niet alleen wijzelf maar ook de nationale economie  profiteert.

 

Publiek privaat

Evate is een onderzoek- en adviesbureau gericht op hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consulting, interim management en programmamanagement. Evate helpt haar opdrachtgevers met de juiste invullingen om gestructureerder en beter gebruik te maken van nieuwe, innovatieve technologieën en hierdoor méér lresultaat te genereren. Evate staat voor E-business innovatie. Een toegevoegde waarde op het gebied van advies en handjes in projectleiding, ontwikkeling, innovatie en subsidiebegeleiding voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Onder het motto 'van inspanning naar resultaat'  is Evate risicodragend betrokken in het samenwerkingsprogramma.