E-Learning biedt kansen aan iedereen. Individuele cursisten kunnen op een laagdrempelige manier nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Op alle niveaus. Van eenvoudige handelingen tot universitaire studies. Voor bedrijven is het gemakkelijker om de kennis van de medewerkers up-to-date houden.

Leonie Bruning, e-learning specialist en medeoprichter van de eLearning eXpert Group  zegt er het volgende over:

“Onze fascinatie voor e-learning is eind jaren 90 ontstaan toen wij als Microsoft opleidingsinstituut op zoek waren naar efficiëntere manieren om onze trainingen te verzorgen. De techniek stond nog in de kinderschoenen en was tot op dat moment alleen haalbaar voor grote bedrijven, met IT-specialisten om een online leeromgeving in de lucht te houden. Sindsdien is er veel veranderd. De techniek is betaalbaar en een stuk eenvoudiger geworden en daardoor ook voor kleine bedrijven en zelfstandige professionals bereikbaar. De kennis en ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan geven we nu graag door aan onze klanten”.

Via praktijkgerichte opleidingen leren wij aan trainers, coaches en andere kenniswerkers hoe ze hun eigen expertise kunnen vertalen naar inspirerende e-learning programma’s.

En voor iedereen die van het ontwikkelen van e-learning voor anderen, zijn of haar beroep wil maken, hebben we de Vakopleiding E-learning specialist. Een praktijkopleiding op HBO-niveau waarin je alles leert om met dit creatieve en toekomstbestendige vak aan de slag te gaan.

Margo van Roon heeft deze opleiding als volgt ervaren:

“Het interessante aan de Vakopleiding E-Learning Specialist is de combinatie van een degelijke theoretische onderbouwing met de praktijkervaring die je al tijdens de opleiding opdoet. Je leert werken met de modernste tools. De intensieve begeleiding was daarnaast heel prettig en professioneel.  Kortom: absoluut een aanrader!”

Naast onze opleidingen ontwikkelen we content voor bedrijven en organisaties. 

Inclusiviteit en duurzaamheid staan hoog in ons vaandel. Daarom vinden we het een voorrecht om met de Kansacademie te mogen samenwerken. Zo kunnen we nog meer mensen helpen hun eigen leven en dat van anderen, te verbeteren.