Dari Gunung richt zich binnen en buiten het Kansacademie netwerk op de begeleiding van kandidaten wiens profiel past bij een loopbaan als bedrijfsmasseur. Aanvullend  biedt zij aanvullende mogelijkheden voor werkgevers om het welzijn van hun medewerkers te verbeteren.

Dari Gunung is als integratiepartner actief op de gebieden werving/opleiding, begeleiding, opdrachtverstrekking en organisator. Dari Gunung kan door de samenwerking een bijdrage leveren om mensen niet alleen weer deel te laten nemen aan het arbeidsproces maar er ook voor te zorgen dat het arbeidsproces er leuker op wordt door gebruik te maken van de diensten van bedrijfsstoelmasseurs!

Daarnaast ondersteunt Hans van den Berg, oprichter van Dari Gunung, werkgevers bij de ontwikkeling van gezonde en gemotiveerde medewerkers. Dit doet Hans door invulling te geven aan het gezondheidsbeleid en het welzijn van hun medewerkers. Dari Gunung biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie.

 

Dari Gunung, massages voor ontspanning en energie!