Ik ben als lid van de directie verantwoordelijk voor de het HRM beleid binnen Company Connect. ‘Onze ambitie ligt op de duurzame ontwikkeling van onze medewerkers in het verlengde van de opbouw van duurzame relaties met onze opdrachtgevers en leveranciers. De snelle innovatie ontwikkelingen in ICT en Telecommunicatie dwingen ons tot constante vernieuwing.

Voor ons is het initiatief ‘Kansacademie’ van belang om als werkgever méér grip te krijgen op het proces dat nu vooral bij (semi-)publieke overheden ligt en niet voldoende aansluit bij de behoeften die wij als werkgever hebben. Wij hebben onvoldoende omvang om een eigen bedrijfsschool te exploiteren maar hebben hier wel behoefte aan. De Kansacademie biedt ons de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en hoe wij kandidaten kunnen betrekken, kwalificeren en inzetten waarbij wij het grote voordeel zien dat in alle delen van de keten is voorzien en wij toch de vrije hand hebben om zaken te organiseren zodat deze specifiek passen bij onze eigen unieke propositie. Medewerkers die een kans krijgen, zijn in onze ervaring loyaal en hebben vaak een grote motivatie. Ook begeleiding die we vanuit de Kansacademie kunnen betrekken voor het fiscale- subsidiaire en wettelijke deel, ervaren wij als positief onderdeel van de samenwerking.  

Mocht u geïnteresseerd zijn in een gesprek of kennismaking, neem dan contact op met onze HR-partner bij de Kansacademie.   Directe acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

 

  • Angelino Siahaija, directeur bij Company Connect
    Angelino Siahaija, directeur bij Company Connect

    De Kansacademie biedt ons de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en hoe wij kandidaten kunnen betrekken, kwalificeren en inzetten waarbij wij het grote voordeel zien dat in alle delen van de keten is voorzien en wij toch de vrije hand hebben om zaken te organiseren zodat deze specifiek passen bij onze eigen unieke propositie.

    Lees meer over deze partner