Bijdragen tot een arbeid inclusieve samenleving waarbij de uniciteit van ieder mens wordt meegenomen, is de reden waarom ik mij heb aangesloten bij Kansacademie.

Ik ben geboren in Suriname en op mijn zesde verhuisd naar Nederland, alwaar ik ruim twintig jaar heb gewoond. Mijn diverse achtergrond maakt het dus mogelijk om vanuit verschillende perspectieven naar (complexe) situaties te kijken. Dit doe ik door de Surinaamse rust, warmte en gastvrijheid met een westerse directe nuchterheid te combineren. Betrokkenheid, nuchtere kijk op de wereld en gevoel voor humor zorgen voor een open sfeer waarbinnen jij alle ruimte krijgt voor persoonlijke groei.

Vanuit mijn HR-achtergrond heb ik ruim 25 jaren ervaring als coach, trainer en opleider. Ik word enthousiast van het ontwikkelen en implementeren van programma’s zowel individueel als in groepsverband. Als coach is het mijn passie om mensen te inspireren en te motiveren, het begeleiden van hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken.

Tijdens de coaching sessies nodig ik je uit tot het vertellen van jouw verhaal en tot zelfreflectie. Ik inspireer om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces en maak je bewust van jouw eigen hulpbronnen. We zullen samen doelen stellen en je motiveren om actie te ondernemen. Soms vraagt dit om lef en doorzettingsvermogen. Ik ben betrokken bij jou als persoon, houd overzicht en streef naar een goed resultaat.

Bryan Lalay