Opleiders

Kansacademie voor Opleiders 

Deelname aan de samenwerkingsorganisatie Kansacademie biedt  u als kennisaanbieder  u sneller,  efficiënter en tegen lagere kosten toegang tot een georganiseerde markt van regionale (en landelijk) opererende werkgevers en uitvoeringsorganisaties.  

Als opleidingspartner wordt u in staat gesteld uw op-, om- of bijscholingsprogramma’s blended  aan te bieden.   Hierdoor kunt u sneller inspelen op specifieke en veranderende marktvragen van regionale en landelijke werkgevers in het Kansacademie-netwerk van betrokken organisaties. 

Binnen het samenwerkingsplatform Kansacademie heeft u met behulp van de nieuwste technologieën en een optimale procesbegeleiding real time  inzicht in marktvraag en kandidatenaanbod.

U heeft als opleidingspartner  volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige kwalificatieproces.  Daarnaast  beschikt u als partner direct over advies en  begeleiding op uw vraagstukken rondom (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies . 

Wil je ook bijdragen aan een arbeidsinclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie