SKUO -Kansacademie partner

SK Universal Outsourcing (SKUO) verleent meertalige multi-channel klantenservice ondersteuning, 24 uur per dag vanuit Nederland en Suriname.

Door de samenwerking met Kansacademie is SKUO in staat om Internationaal mensen te werven en door te ontwikkelen in lijn met het dienstenportfolio van haar opdrachtgevers; van lokale e-commerce webshops tot en met grote internationale spelers in de B2B en B2C markt.

Een van de belangrijke doelen van de samenwerking is het organiseren van duurzaam werk en continue ontwikkeling van mensen in Nederland en Suriname. SKUO richt zich vanuit MVO-perspectief specifiek op jongeren, nieuwkomers en zij-intreders.

Marqueen van Hetten, Managing partner: ‘SKUO wil zowel technologisch als maatschappelijk verantwoord vooruitstrevend zijn. Door actief gebruik te maken van de bij Kansacademie aangesloten opleidingspartners en de LLO-Academy Infrastructuur zijn wij in staat loopbaanontwikkelingsprogramma’s aan te bieden aan al onze werknemers, die zij vervolgens kunnen meenemen in hun verdere carrière. Gelijkertijd kunnen wij door de inzet van het ecosysteem ‘Kansacademie’ snel en efficiënt de benodigde kennis over de producten en diensten aan de support-verlenende personen en afdelingen overbrengen. Hierdoor wordt de snelheid van onboarding en kennisoverdracht over de producten en diensten van cliënten niet alleen aanzienlijk verhoogd maar zijn wij ook in staat de beste service en kwaliteit te leveren tegen scherpe condities. Gelijke kansen voor iedereen dus!’

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie