Kansacademie Covid test voor partners

Een van de Kansacademie samenwerkingspartners; Zaakschoon in Zoeterwoude, heeft in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het initiatief genomen werkgevers de mogelijkheid te bieden hun personeel preventief te laten testen op Covid 19.

Preventief testen van mensen helpt om vroegtijdig besmettingen op te sporen en om coronabesmettingen op de werkvloer te voorkomen. Op die manier kunnen werkgevers hun werknemers een veiligere werkomgeving bieden. 

Het gaat onder andere om organisaties waarbij thuiswerken onmogelijk is en er door afname van een antigeentest een veiligere werkomgeving kan worden gecreëerd en uitbraken van het coronavirus op de werkvloer kunnen worden beperkt.

Deze test wordt tot en met 31 Juli 2021 aangeboden op lokatie van de werkgever en is voor relaties van Kansacademie en haar partners volledig kostenloos.

Zou u uw medewerkers in de gelegenheid willen stellen om van deze preventieve test gebruik te maken of wilt u meer weten? Neem dan contact met op met Yerby Zaalberg op +316 85 72 43 93. Hij adviseert u graag!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie