OOM crisispakket

OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking, roept haar leden op te blijven investeren in de opleiding van vakmensen om de wendbaarheid van het bedrijf te vergroten en kansen te kunnen pakken zodra die zich voordoen.

'Een bijzondere tijd, vraagt om bijzondere maatregelen'. Met deze extra vergoedingen en diensten wil OOM helpen om juist nu te blijven investeren in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers.

OOM-crisispakket 2.0

Om daarbij te helpen is het OOM-crisispakket 2.0 samengesteld; een tijdelijke verhoging van de Persoonlijke TrainingsToelage (PTT) en de nieuwe regeling ‘Doorstart’, gecombineerd met eerdere crisismaatregelen.

Tijdelijke verhoging van de PTT,  een tegemoetkoming in de scholingskosten van medewerkers. Deze bijdrage wordt nu tijdelijk verhoogd. Voor trainingen die worden gevolgd tussen 15 oktober en 1 juli 2021 wordt 75 procent van de kosten vergoed, tot een maximum van € 1.000.

 

Partners die de opleidingen en regelingen kunnen verzorgen zijn ondermeer Haprotech 

Lees meer:

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie