Haprotech proeflesdagen lastechniek

Kennisontwikkelingspartner Hapro Tech organiseert in samenwerking met regionale sociale partners  proeflesdagen lastechniek op 10 en 17 December aanstaande..

De Hapro Tech proeflesdagen lastechniek zijn bedoeld als kennismaking voor mensen uit de regio.  Iedereen, ongeacht status, leeftijd, achtergrond of overtuiging is van harte welkom. Doel van het evenement is om de mogelijkheid te bieden uitgebreid geïnformeerd te worden en te ervaren wat het beroep Lassen betekent. 

Bij het aanvaarden van een betaalde opleiding tevens een baangarantie en een goed salaris voor de geslaagden van de opleiding.  Uiteraard kunnen ook kandidaten van Kansacademie en de aangesloten partners van dit aanbod gebruik maken.  Er wordt dan ook gekeken naar de mogelijkheden voor subsidiebijdragen voor de kosten van deze opleiding.

De partners bieden in ieder geval graag ondersteuning aan dit initiatief om positief bij te dragen aan een bijzondere dag.

Meer informatie?:  Neem contact op via 0251 26 29 13.

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie