KA en OTM

Kansacademie en Online Talent Manager slaan de handen ineen om de bij de Kansacademie aangesloten integratiepartners te ondersteunen werkzoekenden nog beter te helpen met het in kaart brengen van hun competenties.

Door de inzet van methodes om tot optimaal inzicht te komen in de profielen cvan de kandidaten, kunnen deze nog beter worden afgestemd met de behoeftes van de aangesloten werkgevers. Na een match worden de kandidaten in afstemming met de aangesloten werkgevers eventueel verder ontwikkeld via aanvullende scholing.

OTM en Kansacademie bieden de partners de mogelijkheid hierbij de testen van Online Talent Manager. Het Octogram of de werkstijlen, de OP5 persoonlijkheid, de Loopbaanwaarden en de test beroepsinteresses te gebruiken om het profiel van de persoon in te kleuren en een kort verslag te maken.

De Kansacademie en Online Talent Manager komen graag in contact met NOLOC gecertificeerde loopbaanprofessionals die de OTM testen in hun praktijk gebruiken, om terugkoppelgesprekken te voeren met kandidaten die zich aanmelden bij de Kansacademie. De gesprekken worden via online media zoals Skype of Zoom gehouden en met behulp van de testsuitslagen en informatie uit het gesprek wordt dan verwacht dat je een kort verslag maakt. De verwachte spreektijd met de kandidaat is geschat op één uur. De honorering voor het voeren van het gesprek en het maken van het verslag (1 A4) bedraagt gemiddeld € 200,00 inclusief BTW. Heb je belangstelling en wil je hierover meer weten, neem dan contact op met OTM via 076 523 28 50‬, met Kansacademie op 085 273 61 94 of schrijf je hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie