Kansacademie voor werkgevers

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als werkgever?

Lid worden van de samenwerkingsorganisatie Kansacademie betekent voor u als werkgever dat u toegang heeft tot passende kandidaten en relevante kwalificatie-, scholing- en on-boarding programma's.  

Door directe connectie met aanbieders van kandidaten komt u sneller, efficiënter en tegen lagere kosten in contact met de juiste kandidaat voor uw vacature(s). Deelname biedt u efficiënte toegang tot het netwerk van betrokken organisaties, met gedetailleerd en up-to-date online overzichten met aanbod van (potentiële) werknemers en (ruim 1.200!) op-, om- of bijscholingsprogramma’s van de aangesloten opleidingspartners. Daarnaast bent u verzekerd van de inzet van alle beschikbare wettelijke regelingen en middelen en  heeft u als potentiële werkgever volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige selectie-, match- en kwalificatieproces.

De verschillende gespecialiseerde partners bieden u de mogelijkheden kennis en vaardigheden voor zowel uw nieuwe als bestaande personeelsleden te verbeteren zowel voorafgaand als tijdens de werkperiode. 

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Karim Munnix op 062 284 74 40‬ of laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!