Kansacademie voor integratiepartners

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als integratiepartner?

Deelname aan de samenwerkingsorganisatie Kansacademie biedt u als loopbaan- of integratie-specialist sneller, efficiënter en tegen lagere kosten toegang tot het netwerk van betrokken organisaties, met gedetailleerd en up-to-date online aanbod van vacatures en op-, om- of bijscholingsprogramma’s voor uw kandidaten.

Door de actieve samenwerking met werkgevers, uitvoeringsinstanties, en opleidingsinstanties komt u sneller in contact net passende posities voor uw kandidaten. Binnen het samenwerkingsplatform Kansacademie heeft u met behulp van de nieuwste technologieën en een optimale procesbegeleiding alle mogelijke ondersteuning om tot snel resultaat te komen voor uw kandidaten. Daarnaast  bent u verzekerd van toegang tot gefaciliteerde om- en bijscholing met inzet van alle beschikbare wettelijke regelingen en middelen.

U heeft als integratiepartner volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige selectie-, match- en kwalificatieproces. Ook bent u verzekerd van  advies en begeleiding op uw vraagstukken rondom (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies.

Heeft u belangstelling om u aan te sluiten in het netwerk? Neem dan contact op met Frank Wolff  op 064 194 58 52‬ of laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!