Kansacademie voor opleiders

JA, IK HEB INTERESSE!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in

Wat betekent de Kansacademie voor u als opleider?

Deelname aan de samenwerkingsorganisatie Kansacademie biedt u als aanbieder van kennis en kwalificaties sneller, efficiënter en tegen lagere kosten, toegang tot een georganiseerde markt van regionale (en landelijk) opererende werkgevers, uitvoeringsorganisaties en kandidaten.

Als opleidingspartner wordt u in staat gesteld uw op-, om- of bijscholingsprogramma’s in een combinatie van off- & online programma's (blended) aan te bieden. Hierdoor kunt u sneller inspelen op specifieke en veranderende marktvragen van regionale en landelijke werkgevers in het Kansacademie-netwerk.

Binnen het samenwerkingsplatform Kansacademie heeft u met behulp van de nieuwste technologieën en een optimale procesbegeleiding real time inzicht in marktvraag, kandidatenaanbod en voortgang op de diverse gevolgde programma's.

U heeft als opleidingspartner daardoor volledige controle en inzicht in de monitoring in het volledige kwalificatieproces. Daarnaast beschikt u als partner direct over advies en begeleiding op uw vraagstukken rondom (fiscale) stimuleringsmiddelen & subsidies .

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Mick Slaap op 061 002 51 48 of laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!