Kansacademie - Horeca

Op maandag 9 oktober 2017 verscheen het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidings-behoefte Horeca’ van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en KHN. Het onderzoek laat zien hoeveel mensen er nu in de horeca werken en hoeveel nieuwe, extra medewerkers er de komende tijd nodig zijn.

Uit het onderzoek blijkt dat - door de sterke groei van de branche - het aantal horecamedewerkers met 15% stijgt: van 407.000 in 2016 tot 467.000 in 2021. De horeca moet de komende tijd, ook doordat ieder jaar veel mensen de branche verlaten, ruim 90.000 mensen per jaar werven! Doordat jaarlijks slechts 11.000 jongeren een mbo-horecadiploma halen, is het behoud van personeel dé belangrijkste succesfactor voor de horeca. Lees meer..

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie