Projectfinanciering en -management.

RT-M B.V. (RT-M) is gespecialiseerd in projectfinanciering in de breedste zin van het woord. Onze specialisten hebben vergaande kennis van financieringsmogelijkheden. En belangrijker nog: wij hebben de ervaring in huis om maatwerk te leveren. Wij helpen de partners in het Kansacademie netwerk om projecten vanaf het eerste idee te ontwikkelen en inventariseren daarbij welke regelingen de beste financieringsmogelijkheden bieden. We schrijven succesvolle projectvoorstellen en we zijn er ook als het gaat om de financiële administratie en verantwoording van het project. Tijdens elke fase van het project ondersteunen we met specialistische adviezen, maar ook met de praktische zaken.

Specialistische kennis

De specialisten van RT-M vullen elkaar aan doordat ze elk hun eigen kennisgebieden en specialismen hebben, waaronder: Scholing en arbeidsmarkt, Innovatie en Duurzaamheid.

Onze missie op Scholing en Arbeidsmarktontwikkeling is om de Kansacademie-partners te ondersteunen bij de duurzame continuïteit op lange termijn.

 

RT-M Dienstverlening:

 

RT-M Dienstverlening