Riedel Consultancy & Kansacademie

Afgelopen week is een nieuwe integratiepartner aan het Kansacademie netwerk toegevoegd: Riedel Consultancy.

Riedel Consultancy is een specialist op het gebied van Internationale HR & Business Consultancy en uitwisseling van werk en economie tussen Nederland en de overzeese gebieden. Zij helpt haar klanten en partners al jaren met hun personeelsvraagstukken. Met de samenwerking zijn de bij Kansacademie aangesloten werkgevers verzekerd van werving van kandidaten vanuit deze gebieden en kunnen zij nog beter worden ondersteund bij de ontwikkeling van hun Internationale activiteiten.

Overzese gebieden

Overzeese Nederlandstalige gebieden

 

Ayvel Riedel: ‘Door mijn jarenlange ervaring als HR-specialist en als business consultant kan ik bedrijven en organisaties beter helpen met het bepalen van hun functie uitvraag en het vinden van de gewenste invulling ervan’. Met zijn brede netwerk, binnen en buiten Nederland, is Riedel Consultancy een steunpilaar voor de arbeidsmarkt die continu onder hoge druk staat. In bijna alle sectoren in Nederland en Europa is er veel vraag naar goede kandidaten. Het vinden van geschikte en beschikbare krachten vraagt extra aandacht. Door mijn achtergrond en netwerk in Nederland, de Antillen en Suriname en de positie als integratiepartner van Kansacademie kan ik kandidaten werven in markten en regio’s die voor veel anderen onbereikbaar zijn. Als strategische succesfactor zie ik de talentgerichte selectiemethodieken van Kansacademie en de aangesloten werkgevers.’

 

Retention is de nieuwe HR-trend

De groeiende vraag van werkgevers naar geschikte kandidaten maakt het werven en selecteren van kandidaten een uitdaging en is retention (het behouden van werknemers) de nieuwe trend in de Human Resource wereld. Daarnaast sluit de reguliere scholing niet 1 op 1 aan op de behoefte op (van) de arbeidsmarkt. Dat maakt het selecteren en werven van nieuwe medewerkers een zaak die continu aandacht blijft eisen. Goed kunnen matchen is bijna een onmogelijke zaak. Steeds vaker maken recruiters gebruik van de online zoekmachines als wervingtools en zijn de IT-jongens (en meisjes natuurlijk) de werving- en selectiespecialist. Bij Kansacademie maken we gebruik van automatische matching maar wel met een perdoonlijke touch.

 

Talentgerichte matching

Als partner van Kansacademie leven we ons in de eerste plaats in (op) de vraag van de markt. We brengen zowel bedrijfskundige als HR- specialisten in waardoor de objectieve matching via het Kansacademie platform maximaal succesvol is. Daarbij is de talentgerichte matching inmiddels een succes.

 

 

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie