Horeca  zoekt Jou

 

Alkmaarsche Horeca Cooperatie

In Alkmaar is samen met een aantal horeca ondernemers en de Koninklijke Horeca Alkmaar gestart met de 'Alkmaarsche Horeca Coöperatie'. 

De initiatiefnemers willen door integrale aanpak de personeelsproblemen binnen de regionale horeca  oplossen. Samen laten de aangesloten werkgevers zien dat iedereen gelijke kansen heeft en dat de horeca bij uitstek dé plek is om je talent tot zijn recht te laten komen met behoorlijke arbeidsvoorwaarden en toekomstperspectief. 

Omdat goed werkgeverschap, het werven, matchen en begeleiden van mensen belangrijke factoren worden, is voor samenwerking gekozen met Kansacademie. Hierdoor worden de aangesloten werkgevers in staat gesteld om op basis van objectieve matching op talent en een krachtig netwerk van loopbaancoaches – en trainingen, een juiste fit tussen talent en werkgever te organiseren 

Een belangrijke voorwaarde voor een goede instroom zijn  de mogelijkheden van doorontwikkeling binnen , maar ook buiten de werkgever.  In dit samenwerkingsverband worden doorstroommogelijkheden veel breder. Om succesvolle wervingscampagne horeca waarin iedereen gelijke kansen heeft, worden gezamenlijke  oplossingen opgezet voor het werven, selecteren, begeleiden en opleiden van geschikte werknemers. Dit proces zou een ondernemer individueel veel tijd en geld kosten.  Cofinanciering van de activiteiten wordt georganiseerd door de samenwerkende partners en met ondersteuning van de regelingen vanuit de landelijke Overheid. 

De door de partners ontwikkelde campagne 'Horeca zoekt jou' richt zich niet alleen op scholieren en studenten maar ook op statushouders, arbeidsmigranten, part–timers (35+ leeftijd), Zij – instromers en
mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Horeca Zoekt Jou is een laagdrempelige campagne waarin iedereen wordt uitgenodigd en gelijke kansen heeft. Onder het motto 'wordt gematcht op je talent en wie je bent'  bieden de samenwerkende partners iedere kandidaat een gratis talententest aan, die vervolgens wordt ingezet als basis voor de fit met de juiste aangesloten werkgever.  

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie