Duurzame arbeidstoekomst met duurzaam voedsel.

Mama Gaia en Kansacademie geloven erin samen een positieve verandering te kunnen maken. Daarom is het onze missie om te inspireren om beweging op gang te brengen.

Mama Gaia en Kansacademie

Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Daarnaast is plant-based eten ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste.

Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Merijn Everaarts - de founder van Dopper - creëerde de duurzame co-working space Oceans en maakte plaats voor een plant based restaurant. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten. We brengen mensen in contact met elkaar, de natuur en zichzelf. We geloven in bewustzijn, innovatie en nieuwe ideeën.

Tjitske Reukers, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Mama Gaia: 'Door de samenwerking met Kansacademie willen wij duurzame arbeidsontwikkeling organiseren en daardoor beter inspelen op de veranderende arbeidsvraag van de huidige en toekomstige generatie. Samen zetten we stappen vooruit. Stappen naar een wereld waar openheid, samenwerking en bewustzijn de standaard is'.     

 

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie