Ik zoek werk

Ik zoek werk

Via Kansacademie word je geselecteerd op basis van je interesses, ambities en talenten en niet op huidskleur, ras of geloof. Vul je profiel in, word gematched en ga aan de slag!

Sluit je aan

 

Sluit je aan!

Als Kansacademicus word je op weg naar een baan geholpen door de aangesloten partners, kennisinstellingen en werkgevers in jouw regio die maar één doel hebben: het regelen van een passende en duurzame werkomgeving voor jou! Het objectieve digitale Kansacademie systeem zorgt voor de optimale match. Het platform matcht niet op diploma’s, ras, geloof of afkomst maar op jouw persoonlijkheid, interesses en je talenten!

Als Kansacademie krijg je de mogelijkheid voor het ontdekken van je eigen interesses, talenten en mogelijkheden. Je krijgt de tools en de hulp om een optimaal persoonlijkheidsprofiel te ontwikkelen, om kennis en vaardigheden te ontwikkelen die bij je ambities passen of helpen bij het vinden van vast of flexibel werk. Tijdelijk, vast, in loondienst, op uitzendbasis als ZZP-er of in een combinatie van die drie. Het maakt niet uit. Alles naar wens, geheel zelfstandig of begeleid door een van de gespecialiseerde loopbanbegeleiders of coaches.

Als Kansacademicus heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en tegen welke vergoeding je werkt. Je maakt een eigen profiel aan, in een beschermde omgeving, waarmee je je persoonlijkheid en je talenten goed aan de werkgever kunt presenteren. Als je matcht met de vacature of opdracht van een opdrachtgever kunnen jullie direct in contact en aan de slag!

Heb je al een Kansacademie account? Dan kun je hier inloggen!