Partners

Met een aantal partijen zoals  brancheorganisaties, diverse gemeentes, werkgevers, integratiebureaus, werkzoekenden en opleiders zijn gesprekken gevoerd  om mee te werken aan een initiatief dat  trainingen, opleidingen en werkervaringsprogramma’s aan kansarmen beschikbaar te stellen. Partijen aan de verstrekkende en faciliterende kant zijn positief en bereid om actief mee te werken en voor de fysieke kant (klassen/docenten, gebruik van computers, examens, etc.) zijn er voldoende instellingen die hieraan kunnen bijdragen.

Initiatiefnemers: 

Raad van Advies: 

Partners: 

Ziet u overeenstemming met de Kansacademie met uw visie en ambities en wilt u door samenwerking meehelpen aan de verbetering van de positie van zowel werknemers als werkgevers in de BV Nederland?  Neem dan contact op voor het maken van een kennismakingsafspraak.  Wij gaan graag met u in gesprek! 

Wil je ook bijdragen aan een inclusieve maatschappij? Doe mee met de Kansacademie!

Kansacademie - inclusiviteit

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een inclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan voor de Kansacademie

© KansAcademie.org. Website door Digital Rebel