TWG Kansacademie partner

 

TWG staat voor The Wiendels Group. Een familiebedrijf gevestigd in ’s-Heerenberg en verzorgen de werving en selectie van nationaal en internationaal personeel in diverse sectoren. Onze honderden medewerkers zijn stuk voor stuk professionals die goed zijn in wat ze doen: van asbestsanering tot beveiliging en van vleesverwerking tot technische installaties. Hiervoor hebben wij diverse werkmaatschappijen opgericht. Zoekt u op korte termijn betrouwbare vakkrachten? Dan kunt u op ons rekenen.  

TWG  geeft om de toekomst en om de medemens. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) nemen wij dan ook zeer serieus. Wij investeren in mensen door als opleidingsinstituut actief te zijn, maar ook door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. De vele jaren ervaring hebben bewezen dat we onze mensen op een succesvolle manier aan het werk krijgen én houden.

Onze mensen voldoen aan alle opleidings- en ervaringseisen en komen goed voorbereid op de werkplek.  TWG voelt zich verbonden bij  de visie en de missie van de gezamenlijke partners binnen het Kansacademie netwerk. Wij geloven in duurzame arbeidsontwikkeling vanuit consistente begeleiding. Dat is waar wij als orgnisatie voor staan.