NetwerkPro is een sociale onderneming die zich richt op het verbeteren van de professionele positie van vrouwen. Voor ons is het opbouwen en onderhouden van een persoonlijk netwerk hierbij een onmisbaar onderdeel. Wij richten ons op vrouwen die een belangrijke stap in hun toekomst willen zetten. De afgelopen jaren hebben wij statushouders, afgestudeerde MBO, HBO en WO’ers, alleenstaande moeders en vrouwen in de bijstand met ons programma geholpen.  Wij willen iedere deelnemer de kans bieden op begeleiding van een mentor. Als mentor wijs je een getalenteerde vrouw de weg op de Ned. arbeidsmarkt. Je deelt je kennis, ervaring en netwerk én helpt haar met het aanbrengen van focus. En het mes snijdt aan twee kanten: je leert ook van haar en en krijgt er een bak energie voor terug.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een gesprek of kennismaking, neem dan contact op met onze HR-partner bij de Kansacademie.   Directe acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Wat vinden ze van de Kansacademie?

  • Arine Huijboom
    Arine Huijboom, directeur bij NetwerkPro

    Voor ons is Kansacademie van belang om een optimale verbinding te leggen tussen deelnemers, lokale netwerken, bedrijven en overheden. Ook begeleiding die we vanuit de Kansacademie kunnen betrekken voor het vaak complexe palet aan fiscale- subsidiaire en wettelijke regelingen  ervaren wij als zeer positief.  

    Lees meer over deze partner