Sinds 20 jaar ondersteun ik als bedrijfskundige honderden mkb bedrijven om hun innovatiekansen inzichtelijk te maken en hun innovatievermogen te versterken. Sociale innovatie is mijn meerweetgebied. Gaandeweg is mijn visie ‘Rijk Zakendoen’ ontstaan: zakendoen die zowel menselijk, als maatschappelijk, als financieel rijke vervulling opleveren. En dat kan als je ‘op je pad zit’. Ik help dus mensen en bedrijven om op hun pad te komen en op hun pad vooruit te blijven gaan. Mijn boek is verschenen. Inmiddels heb ik Rijk Zakendoen gedeeld in het buitenland op congressen en aan universiteiten, zoals in India, Hongarije, Denemarken, Libanon, Tunesie, Duitsland, Japan, Kameroen, Suriname, Curacao, Spanje, Togo, Zuid Afrika, Frankrijk, Cyprus, Jordanië, Zweden, Belgie, Polen, Rusland.

Hoe kwam ik in contact met de Kansacademie? Tijdens mijn trainingen op Curacao ontmoette ik Bob Verburg, nu lid van de raad van Advies van Kansacademie. Later heb ik Bob wederom ontmoet in Suriname waar we allebei werkten aan een innovatieproject. En begin 2020 zag ik via LInkedin dat Bob lid van de Raad van Advies is geworden van Kansacademie. Mijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid was meteen opgewekt. Een initiatief dat ik een warm hart toedraag. Ik heb gebeld of ik wellicht kon helpen. Zo is het balletje gaan rollen.

Concreet betekent dit dat ik voor de Kansacademie met bedrijven kijk hoe zij hun innovatief vermogen kunnen versterken. Daarnaast begeleid ik medewerkers om op hun pad te komen of vooruit te gaan op hun pad en ten volle, met alles wat ze zijn en wie ze zijn, te floreren. Zo ontstaat de magische flow voor mensen en bedrijven