Desirée Murk is de drijvende kracht achter Nieuwe Zakelijkheid Sinds 20 jaar ondersteunt zij honderden mkb bedrijven individueel om hun innovatiekansen inzichtelijk te maken en het interne innovatievermogen te versterken.

Nieuwe Zakelijkheid is in 2017 door Desirée opgericht na meer dan 10 jaar als innovatieadviseur te hebben gewerkt bij Syntens. De naam Nieuwe Zakelijkheid karakteriseert haar manier van werken, namelijk het combineren van de kracht van woord en beeld, van prestatie en plezier, van ratio en intuïtie, van ondernemer en onderneming, van conserveren en innoveren.

De visie van Kansacademie en haar partners komen overeen met die van Nieuwe Zakelijkheid. Wij geloven in transparante samenwerking en een integrale aanpak waarbij het doel is de kandidaten en werkgevers te ondersteunen en onszelf daardoor bestaansrecht te geven. Focus, dus op resultaat in plaats van op inspanning.

In de afgelopen 10 jaar heeft Desiree Murk haar visie Rijk Zakendoen wereldwijd gedeeld in meer dan 20 landen waaronder Japan, Kameroen, Zweden, Libanon, India. Ze heeft duizenden ondernemers en professionals geholpen te vernieuwen vanuit hun ziel, te groeien op hun pad en het vliegwiel van overvloed aan te zwengelen. Middels trainingen en coaching en adviesprogramma’s. Rijk Zakendoen is een logisch systeem dat overal ter wereld werkt.

Kansacademie partner Nieuwe Zakelijkheid