Clean Vision is een van de snelgroeiende middelgrote schoonmaakbedrijven n de regio Kennemerland.  Onze klanten zijn (semi-)overheidsinstellingen maar ook bedrijven en woningcorporaties.Wij staan garant voor maatwerk, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.  Onze motivatie om partner te worden van Kansacademie ligt in onze kernwaarden:  flexibiliteit, servicegerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid.  

Om deze kernwaardes te kunnen naleven stellen wij onze medewerkers centraal. Wij geloven dat wanneer het hen goed gaat, dt de onderneming ten goede komt.  De missie van Kansacademie vinden wij erg interessant omdat dit volgens ons het enige initiatief is dat vanuit werkgeversperspectief naar de markt, wetten en regels en kandidaten kijkt in plaats vanuit de beleidsgedachte van de (lokale) overheid.  

Mocht u geïnteresseerd zijn in een gesprek of kennismaking, neem dan contact op met onze HR-partner bij de Kansacademie.   

Directe acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

  • Clean Vision
    Clean Vision

    De missie van Kansacademie vinden wij erg interessant omdat dit volgens ons het enige initiatief is dat vanuit werkgeversperspectief naar de markt, wetten en regels en kandidaten kijkt in plaats dat het systeem bepalend is voor het succes van zowel werkgevers als kandidaten. 

    Lees meer over deze partner