Beauty Inn / Beauty Injection zet haar praktijkervaring als huidexpert niet alleen in als huidinstituut voor particulieren. Ook zijn wij partner in business voor vele schoonheidssalons in Nederland en België. Door onze intensieve samenwerking met internationale fabrikanten van hoogwaardige kwaliteitsproducten en apparatuur waar wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan, zijn wij voor andere salons niet alleen leverancier van producten maar ook van up to date kennis en adviezen. Wij hebben dus een centrale positie in de keten ingenomen waarbij we zowel nauwe banden hebben met fabrikanten, als nauwe banden hebben met salons in Nederland en België. Kennis verkregen uit onderzoek is de basis van de waarde onze samenwerkingen.

Op deze manier tillen wij het vak van de huidexpert en huidtherapeut naar een hoger plan. Zeker gezien de toenemende milieuvervuiling en de ontwikkeling van het klimaat stijgt de vraag naar specialisten die weten hoe ze om moeten gaan met verantwoorde zorgbehandelingen. Mede door deze ontwikkeling verworden schoonheidsspecialisten tot continue professioneel geschoolde huidexperts. Zij signaleren in en externe ontwikkelingen en zijn daarmee op basis van aangetoonde resultaten en uitgebreide studies een klankbord voor zowel gebruikers als fabrikanten zodat veilige resultaten kunnen worden bereikt.  Wij vinden het belangrijk dat onze depositaires, medewerkers en klanten goed zijn opgeleid om het beste resultaat te kunnen bieden. Iedereen wordt getraind om op de juiste manier met onze producten te kunnen werken. Uit ervaring weten we dat deelnemers na afloop nog beter in staat zijn hun cliënten te adviseren

Deze continue ontwikkeling ligt de basis voor de samenwerking met Kansacademie. In het doorontwikkeling van kennis immers, ligt de continuïteit voor mens en onderneming.

 

Beauty Inn Kansacademie