Buro naar Werk Kansacademie Integratiepartner

Mijn naam is Marc Haverkort. Ik ben samen met mijn partner actief met het re-integratiebureau ‘Buro naar Werk’, gevestigd in Zwolle.

Buro naar Werk ondersteunt een netwerk aan ondernemers die actief zijn in de bouw en gerelateerde sectoren, verspreid door heel Nederland. Deze ondernemingen, meestal in het MKB, zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers. De rode draad van al deze ondernemingen is dat zij willen investeren in de maatschappij door nieuwe medewerkers aan zich te binden en zo bij te dragen aan een bredere arbeidsparticipatie en daarmee de continuïteit van hun ondernemingen te versterken.

Wij verzorgen opleiding en begeleiding, al dan niet gevolgd door korte werkstages en dienstverbanden voor veel verschillende organisaties.

De kandidaten worden bij de 35 verschillende werkgeversservicepunten, de 355 gemeenten, Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de ca. 400 semipublieke participatie-instellingen betrokken. Omdat dit door de versplintering van uitvoeringsorganisaties  een erg inefficiënte zoektocht is, zelfs voor een specialist als Buro naar Werk maar zeker voor alle betrokkenen, is de samenwerking met Kansacademie een grote verrijking.

Via het groeiend netwerk van samenwerkende werkgevers, opleiders, arbeidsspecialisten, gemeentes en integratiebureaus worden kandidaten, werkzoekenden en opleiders nu op basis van de beschikbare infrastructuur door slimme technologieën en zonder bureaucratie met elkaar gematcht op basis van hun persoonlijke kenmerken, talenten en ambities.  Wij zijn daardoor in staat werkzoekenden efficiënter te kwalificeren en te begeleiden naar een nieuwe en zekere toekomst.

In het netwerk van Kansacademie-partners zijn ook fiscale- en subsidiespecialisten aangesloten. Daarmee worden zowel werkgevers als kandidaten ondersteund bij het  brede scala aan overheidsregelingen en subsidiemogelijkheden: van afkoop van risicopremies t/m cofinanciering van opleidingen en fiscale subsidie- en kortingsregelingen.

Dankzij het integrale samenwerkingsproces, de slimme technologie van het matching- & kwalificatieplatform en het netwerk van samenwerkende partners, is er pas echt sprake van integrale dienstverlening. Hierdoor kunnen we op het gebied van arbeidsparticipatie eindelijk van lokale inspanning naar landelijk resultaat!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie