Interview Bert Goos

In de themadiscussies over de aanpak die bijdraagt  aan de oplossing om iedereen in dit land een kans te bieden mee te doen en hoe verschillende partijen naar deze economisch-maatschappelijke uitdaging kijken volgt hier de tweede aflevering van het themaprogramma 'Van Groei naar Verandering'. 

In dit gesprek heeft Shanna Slaap een gesprek met Bert Goos, directeur van het bureau Online Talent Manager dat talenten van mensen in kaart brengt met behulp van psychologische tests. Onderwerp van het gesprek is het thema 'samenwerken'.

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het meepraten over dit onderwerp? Neem dan contact op via 085-273 61 94

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie