Kansacademie & Surant werken samen

Stichting Surant en Kansacademie gaan actief samenwerken om samen met aangesloten partners als het Ministerie van Veiligheid en Justitie (ex)gedetineerden te ondersteunen en een kans te bieden op een duurzame baan.

Stichting Surant zet zich al meer dan 15 jaar in om (ex)gedetineerden gratis en vrijwillig te ondersteunen met praktische zaken tijdens en na detentie. Het vinden van een betaalde baan is een essentiële schakel tijdens het re-integratieproces, om weer voet aan de grond te krijgen. Gedurende deze samenwerkingsverband biedt Stichting Surant zijn expertise aan als trajectbegeleider naar werk voor de doelgroep en als integratiepartner binnen het Kansacademie-programma waarin kandidaten op basis van ervaring, interesse, talent en ambitie worden gematcht met de aangesloten werkgevers uit verschillende sectoren die de SROI-doelstellingen ondersteunen en hun steentje willen bijdragen.  

Het doel van deze samenwerking is om (ex)gedetineerden te ondersteunen en een kans te bieden naar duurzaam werk. De werkgevers en kandidaten worden gematcht  met behulp van artificiële intelligentie. Door deze talent-gebaseerde matching wordt arbeidsdiscriminatie aanzienlijk beperkt en worden snelheid en efficiency in het werving- & selectieproces aanmerkelijk verhoogd.  

Ken of ben jij (ex-)gedetineerde en wil je werken? Laat dit dan weten, want jij of diegene kan aan de slag! Zonder sollicitatie, sollicitatiebrief en/of cv. Ongeacht je verleden, ervaring, opleiding, ras of geslacht!  Ben je een werkgever die ook deze mensen een kans wil geven? Wij horen je graag!  

 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie