Kansacademie SLIM regeling

Vandaag, op 1 september start een nieuw aanvraagtijdvak SLIM-subsidie voor individuele mkb-ondernemingen.

Het tijdvak loopt van 1 september 9:00 uur t/m 30 september 17:00 uur. Een onderneming kan per tijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen met een maximum bedrag van € 25.000,-. 

Een groot aantal partners en specialisten bundelen hun krachten en bieden ondernemers een totaalaanpak aan. Binnen deze samenwerking wordt de volgend ondersteuning door de partners georganiseerd:

  1. Bedrijfsanalyse, advies en innovatie-begeleiding door bedrijfsspecialisten;
  2. Personeelstoets & kennisontwikkelingsprogramma’s d.m.v. loopbaantools, coaching- en begeleiding door HR-specialisten;
  3. Ontwikkeling van een bedrijfsspecifieke kennis- & leeromgeving; een eigen bedrijfsacademie om een leerrijke werkomgeving in het bedrijf te versterken;
  4. Opzetten en begeleiden van leer/werktrajecten om de vaardigheden van werknemers up to date te houden;

De binnen Kansacademie samenwerkende specialisten bieden niet alleen integrale begeleiding op alle onderdelen maar verzorgen ook de volledige programmabegeleiding over het volledige project; van aanvraag en begeleiding van de financieringen en subsidies, tot en met de afwikkeling en oplevering van alle programmaonderdelen en de verantwoording richting de Ministeries.

Meer weten? Neem contact op met een van onze partners. Zij informeren u graag!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie