#horecazoektjoualkmaar

Mooi voorbeeld van samenwerkende horeca werkgevers in Noord Holland: Gezamenlijk werven, matchen en selecteren. De aangesloten partners dragen graag bij en werken samen met de horeca-werkgevers aan duurzame arbeidsontwikkeling op basis van gedegen loopbaanbegeleiding.

Iedere kandidaat wordt getest op haar/zijn talenten en gematcht met de onderscheidende kernwaardes van de ontvangende werkgevers. Vervolgens wordt  met iedere kandidaat een gedegen loopbaanplan afgesproken om de ambities van iedere kandidaat ook op lange termijn te kunnen begeleiden.  We kijken dus niet naar je diploma's maar naar wie je bent.. Dat is pas goed en bewust werkgeverschap!

Zie je ook de voordelen van samenwerking om mensen werven en te behouden en gebruik te maken van de middelen die specialisten en de Overheid je kunnen bieden? Doe mee!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie