Kansacademie Suriname

Om het bedrijfsleven en sociaal-maatschappelijke instanties in Nederland op de kaart te zetten nodigde de honorair consul van de Republiek Suriname, de nieuwe first lady Melissa Santokhi uit voor een werkbezoek aan Nederland.

De first Lady en de beleidsadviseur Preshand Baldew, hebben kennismakingen en besprekingen gevoerd met een aantal Nederlands/Surinaamse ondernemers.

Ondermeer zijn zaken als economische groei en duurzame arbeidsontwikkeling besproken. Ook is samenwerking tussen kennisinstellingen, lokale en centrale Overheden aan de orde gekomen en zien betrokkenen de noodzaak van samenwerking zien als basis voor duurzame arbeidsontwikkeling in Suriname.

Met een aantal publieke en private organisaties uit zowel Nederland als Suriname als Interpoint, Kansacademie en het RVO worden voorbereidingen getroffen om tot concrete resultaten te komen in de aanpak voor bijdrage aan economische groei.

 

Foto: Mw. Melissa, Santokhi, First Lady Suriname, Bob Verburg, lid Rva Kansacademie en Mick Slaap, Programma Manager.

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie